Borstelset

199.00

Een idee ook uit de Klax-pedagogiek van spelen / ondersteunen: kleine kinderen kunnen alleen een idee krijgen van de wereld door de dingen die hen aangaan te kunnen onderzoeken.
Vooral alledaagse voorwerpen, die natuurlijk nuttig zijn voor volwassenen, zijn aantrekkelijk voor kinderen in hun functie en zitten vol geheimen die moeten worden ontsleuteld.
Het heuristische materiaal, ook wel ontdekkingsmateriaal genoemd, biedt een uitstekende basis om deze interesse te wekken en de kinderen toegang te geven.
In het heuristische spel krijgen de kinderen zoveel mogelijk alledaagse voorwerpen, die in een grote doos kunnen worden geplaatst en weer verwijderd.
Bij het onderzoeken van de aard van deze objecten kunnen de kinderen spelen met al hun zintuigen ervaren, zoals: B. Hoor geluiden die optreden tijdens het spelen met de blikjes.
De materialen kunnen worden gecombineerd, verbonden en in elkaar gezet. Naast logisch denken komen ook de motorische vaardigheden en zintuigen aan bod. Voor 1-5 kinderen. Vanaf 1 jaar

Beschikbaar via nabestelling

Borstelset

199.00

Artikelnummer: 103801 Categorie: