Over Spelen in licht

Onze inspiratie, de rol van lichtwezentjes én een stadje in Noord Italië

Suprolo 8331E*

 

Ik ben Suprolo 8331E*

Ik ben gemaakt van licht en met ontelbare andere suprolo's vertoef ik op de toppen van de bergen, op zonnen, manen en sterren. Omdat we ook graag met licht spelen en zelf sneller zijn dan licht, worden we ook wel de lichtwezentjes van Llumeneres genoemd.

De medewerkers van Spelen in  licht werden direct aangetrokken tot deze vrolijke suprolo 8331 en vinden hem ook helemaal passen bij de activiteiten van Spelen in licht.

Een nieuwe kijk op de ontwikkeling van kinderen…

Spelen in Licht vond, net als inmiddels vele andere opvoedkundigen uit onze branche, in ‘Reggio Emilia’ een belangrijke inspiratiebron. Dit Noord-Italiaanse stadje ontwikkelde een autonoom en vrijzinnig opvoedkundig concept wat door de gehele wereld navolging vindt omwille van de verbluffende resultaten die men met deze methode ervaart. Intussen hebben we in combinatie met deskundigen afkomstig uit Gemeenten, kinderdagverblijven en scholen in meerdere landen bekeken hoe het ‘Reggio Emilia’ gedachten goed ter plekke wordt ingevuld. Het ‘werken met licht’ sprong er voor ons dermate uit, dat we dit graag ook in Nederland beschikbaar wilden maken voor onze sector. Sindsdien leveren we niet alleen kwalitatief schitterende lichttafels, maar bieden we ook degelijke en fantasievolle speelmaterialen aan, die ideaal zijn voor Spelen in licht. Vraag gerust eens vrijblijvend een begroting aan indien u belangstelling heeft in onze producten. Wij zijn u graag van dienst!

Jos, Jill en Josien.